top of page

Pyetjet me te shpeshta

Pergjigjet per pyetjet me te shpeshta ne BerberAlb

  • Menyrat e Pageses
    Porosit me nje klik dhe paguaj ne momentin e dorezimit te produktit. Sigurohuni qe te shkruani te dhenat e sakta gjate porosise per te shmangur vonesa gjate dergesave. Per me shume pyetje mos hezitoni te na kontaktoni ne numrin tone te telefonit +355 68 81 91 950 ose ne Instagram @berberalb
  • Posta
    Ne ofrojme transport ne te gjithe Shqiperine. Posta ne Tirane 100 Leke Posta ne rrethe 300 Leke Porosia vonon 3-4 Dite Ju kerkojme ndjese per cdo vonese per shkak te sherbimit postar apo stokut te produkteve. Per me shume pyetje mos hezitoni te na kontaktoni ne numrin tone te telefonit +355 68 81 91 950 ose ne Instagram @berberalb
  • Kontakt
    Per me shume pyetje mos hezitoni te na kontaktoni ne numrin tone te telefonit +355 68 81 91 950 ose ne Instagram @berberalb
bottom of page