top of page

BerberAlb
Academy

Vizioni ynë është trajnimi i berberave profesionist të së ardhmes. Tek BerberAlb ofrojmë Kurse 4-6 Mujore dhe pajisje me çertifikate trajnimi.

Një nga arsyet e shumta pse duhet të zgjidhni BerberAlb Academy është edhe mënyra sesi trajtohet pjesa teorike dhe praktike tek ne!

Një nga aspektet më të rëndësishme është aplikimi i njohurive mbi qethjen, ku secili kursant ka mundësinë të testojë në praktikë njohuritë e tij!

Për të mos harruar edhe kontributin tonë social, që ka qenë dhe do të jetë nga pikat tona më të forta!

💈Regjistrimin e sotëm, mos e lër për nesër!

IMG_0008.HEIC

Pse te zgjidhni
BerberAlb
Academi?

Pajisje
me 
Certifikate
Teori +
Praktike 
Intensive
Staf i
kualifikuar

Keni pyetje rreth BerberAlb Academy?

Kontakto tani!

Mesazhi juaj u dergua!

Vizitoni Instagramin tonë

bottom of page