top of page

Njoftimet ne BerberAlb

5 korr 2023

Shitet Biznesi 2700€

Shitet Biznes Berber prane sheshit Wilson.
✅2700 Euro - OKAZION

Qera e ulet dhe biznes i ngritur
Kontakt - 069 57 54 002

njoftim1.jpg

5 korr 2023

Vende i lire pune Berber

Vend i lire pune si Berber.
Sallon Herdi, Don Bosko

Kontakt: 069 33 05 029

Reklamo ne BerberAlb - Kontakt:
📲: 068 81 91 950
📥: Porosit online, porosit sigurt tek #BerberAlb

njoftim1.jpg

29 maj 2023

Kerkohet Berber me Eksperience

Juri13 Kerkon te punesoje berber me eksperience. Paga 1 Milion Leke. Kontakt: 0695577820

njoftim1.jpg

26 maj 2023

Vend i lire pune si Berber

Vend i lire pune si Berber.
Kontakt: 0685290030

njoftim1.jpg

26 maj 2023

Kerkohet Estetiste + Berber

Vend i lire pune si Berber + Estetiste Kontakt: 0692810066

njoftim1.jpg

22 maj 2023

Kerkohet Berber me Eksperience

Vend i lire pune si Berber.
Kontakt: 0685250700

njoftim1.jpg

22 maj 2023

Kerkohet Berber me Eksperience

Vend i lire pune si Berber.
Kontakt: 0676608361

njoftim1.jpg

22 maj 2023

Kerkohet Berber me Eksperience

Vend i lire pune si Berber.
Kontakt: 0693633411

njoftim1.jpg

3 maj 2023

Kerkohet Berber me Eksperience

R&A Sallon kërkon të punësojë Berber me Eksperiencë

✅Të interesuarit të kontaktojnë në numrin e telefonit:

Kontakt: 📲069 92 97 100

njoftim1.jpg

3 maj 2022

Reklamo FALAS ne BerberAlb

Mundësi reklamimi FALAS në komunitetin më të madh të berberave në Shqipëri!

✅Oferta Pune
✅Shitje Biznesi
✅Njoftime të ndryshme

vetëm 1 klik larg!

Kontakt: 📲068 81 91 950

njoftim1.jpg
bottom of page